dijous, 8 d’abril del 2010

Platges de Llançà

Avui us parlaré d'una altra gran raó per a quedar-se a viure a Llançà tan si t'agrada banyar-te com si no, si fos el cas pots prendre el sol, són les seves meravelloses platges. La majoria de sorra fina i platges llargues encara que també hi ha platges de grava i amb roques, lògicament ja que el nostre estimat poble es troba a la costa brava. Hi ha des de petites cales, com la platja de darrere del port, a grans abadies com la platja principal del port.

La Farella situada a escassos minuts del centre del poble amb cotxe i encara més a prop port, està formada per un conjunt de cales, un total de 4, és de sorra fina amb una mica de grava ja que estem a la Costa Brava i a més a més la separació de les cales és natural, formada aquesta per penya-segats des dels quals els joves salten a l'aigua. En el mes d'agost a la platja hi ha una gran varietat de nacionalitats, ja que cada any visiten Llançà turistes d'Alemanya, França, Anglaterra, Estats Units... També és quan hi ha més aglomeracions a les platges ja que també és el mes que la gent aprofita per agafar-se les vacances d'estiu a causa del bon temps per anar a la platja. Té una caseta de la creu roja per a possibles accidents com picades de medusa.


La platja del port és una llarga abadia de sorra fina al costat del port nàutic. Consta amb un quilòmetre d'una combinació sorra fina amb graveta. Situada davant del passeig marítim personalment crec que és la més indicada per als nens petits ja que el nivell de l'aigua no és molt alt i no cubreix de seguida. A més a més consta amb servei de la creu roja que té una caseta al mig de la platja pels hipotètics contratemps.

Si us agraden les platges i el relax aneu a viure a Llançà que les aigües són cristallines.

1 comentari:

  1. Molt interessant el bloc;)
    http://tendenciesdactualitat.blogspot.com/

    ResponElimina

Si us ha agradat ja ho sabeu, no us talleu
comenteu!

 
footer